خط ریسندگی نیمه فاستونی

برخی تاریخ پیدایش آن را اواسط دهه ۲۰ میلادی (۱۹۲۰) و برخی آن را اواسط دهه ۵۰ میلادی (۱۹۵۰) که مقارن با تولید الیاف مصنوعی می باشد نظریه دیگری می گوید که پیدایش این سیستم برای ریسیدن نخ از الیاف ساقه ای بوده است . سیستم ریسندگی نیمه فاستونی قابلیت نزدیک شدن به سیستم پشمی یا فاستونی را دارد .

نخ های تولیدی در این روش برای استفاده فرش ، پتو ، مبلمان و بافتنی می باشد. نخ نیمه فاستونی شامل الیافی با طول های مختلف است و لذا نخ مقداری حجیم است و مانند نخ های فاستونی حالت صاف را ندارد .

الیاف مورد استفاده در این سیستم باید دارای درصد کمی از الیاف کوتاه باشد زیرا در غیر این صورت در عملیات cleanning کنترل الیاف به خوبی صورت نگرفته و نایکنواختی محصول بالا می رود همچنین چون در این روش عملیات شانه زنی نداریم این مساله مهم تر به نظر می رسد .

به طور مثال اگر طول متوسط الیاف مورد استفاده mm75 باشد توصیه می شود درصد الیاف کوتاه ( با طول کمتر از ۳۰ میلیمتر ) بیش از ۲۵ درصد نباشد.
همچنین توصیه می شود از الیافی استفاده شود که در صد ناخالصی گیاهی آن کم باشد زیرا در این سیستم شانه زنی نداریم امکان جدا شدن ناخالص های گیاهی آن کم است .

Dr.Ramin وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *